||Emo-tionaL|| Co Admin
| Konu: Gülben Ergen süpriz Ptsi Tem. 07, 2008 6:15 pm | |
| [b ]ne parada ne pulda aklım hep sende yanımda ol yeter gözüm yok yükseklerde bikerecik vapura binip bir çay içsek martılara simit atıp biraz dertleşsek
bir kibrit çaksana çak çak çaksana yıldızlar kayarken bize bir dilek tutsana bir güzellik yapsana yap yap yapsana elaleme inat kalkıp elimden tutsana
süpriz adımızı göklere yazdırdım aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktırdım süpriz süpriz süpriz aşkım
adımızı göklere yazdırdım aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktırdım süpriz süpriz süpriz aşkım[/b]çok seiyorum bu şarkıyı bn ya | |
|
||Emo-tionaL|| Co Admin
| Konu: Geri: Gülben Ergen süpriz Ptsi Tem. 07, 2008 6:15 pm | |
| - ||Emo-tionaL|| demiş ki:
[b ]ne parada ne pulda aklım hep sende yanımda ol yeter gözüm yok yükseklerde bikerecik vapura binip bir çay içsek martılara simit atıp biraz dertleşsek
bir kibrit çaksana çak çak çaksana yıldızlar kayarken bize bir dilek tutsana bir güzellik yapsana yap yap yapsana elaleme inat kalkıp elimden tutsana
süpriz adımızı göklere yazdırdım aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktırdım süpriz süpriz süpriz aşkım
adımızı göklere yazdırdım aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktırdım süpriz süpriz süpriz aşkımçok seiyorum bu şarkıyı bn ya [/b] | |
|
CEMRECİ_TURAN Co Admin
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 07/07/08 Nerden : ARDANIN KLBİNDN!!
| Konu: Geri: Gülben Ergen süpriz Ptsi Tem. 07, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
||Emo-tionaL|| Co Admin
| Konu: Geri: Gülben Ergen süpriz Ptsi Tem. 07, 2008 6:23 pm | |
| | |
|
__YaseminqoLiq__ moderatör
| Konu: Geri: Gülben Ergen süpriz Ptsi Tem. 07, 2008 7:11 pm | |
| | |
|